Leave a comment

Day 2 With Lil’ Zahraa

Assalamualaikum.

Oklah. Nak sambung cite. Hmmm bile la nk abes cite kalu cmni la gaye update blog. Huhu!

Hari kedua bersama orang baru.😉 pagi2 lagi dah smgt bersiap mandi semua. Pagi2 lagi Doc Nazirah datang check jahitan i. Alhamdulillh ok.

Bab baby lak. Dapat call dr nursery  and diorang detect ZAHRAA ade jaundice. So kene buat blood test dulu utk dptkan result baru leh anta baby ke blk. Patut la tunggu sampai pukul 10am tak sampai baby i. Cian ZAHRAA!

Memang xsampai hati tengok nurse amik darah ditapak kaki ZAHRAA…i leh nanges sorang2 depan nursery tuh….uuwaaa…sian ZAHRAA…i dah mcm org gile kena handle sorang2…mmg xleh nak tanggung la….balik bilik nanges lagi…sebab ZAHRAA xleh nak BF…susu xde..ZAHRAA pun mcm xpandai nak isap nenen lagi…bawak ZAHRAA tidur sama..tapi ZAHRAA kena bogel kena duk bawah lampu …dahla panas..apalagi ZAHRAA nanes je r kejenye…hati ibu mana leh tahan beb…amik ZAHRAA tidurkan dia dekat dada…dan talakan lampu tu…so dengan i sekali la duk bawah lampu….

Ok. Nx – 3rd day pulak di mana dua2 doc , my gynea n doc peads ZAHRAA xbagi kitorg balik.. Tp … Hehehe to be cont’…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: