Leave a comment

Day 6 Tali Pusat Zahraa Dah Tanggal

 

Oh , yang paling besttt skali hari ni, tali pusat ZAHRAA dah tanggal pagi tadi! Alhamdulillah. Risau gak la tali pusat die takmo tanggal. Hari ni dah 6hari dah. Paling lama nurse kate 3 minggu. Ade yg i baca kt internet sampai 4 minggu pun ada. Ikut budak la kan.

I risau pun sebab Wan ZAHRAA hebohlah bile setiap kali tanye, tali pusat tak tanggal2 lagi. Siap kate anak die ( den lah ) 3 hari dah tanggal. Huhu! Komplen terus alcohol swab ni tak bagus. Hmmm macam2.

Padahal tali pusat ZAHRAA tak tanggal tuh sebab tak kering dengan betul. Pastu cover pulak dengan barut. Lagi la lambat kering. Yang leh tertanggal ni pun sebab stop sekejap pakai barut. Pampers pun make sure tak cover pusat die.

So, pasni takde dah la topik tali pusat kalu call wan ZAHRAA nanti. Yes! ;p

 

 

 

* agak annoying kalu org gune negative word tok baby i. Tak kesah la sesape pun.😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: