Leave a comment

Daddy “fly” again …

hehehe…kali ini kali kedua sejak ZAHRAA lahir…daddy kena outstation.. =( kali ni agak lama jugak…tapi mummy syukur sangat daddy tak drive ..hihi..kali ni daddy naik Malaysia Airlines ke kuala terengganu..wow!!! first time for daddy kot..ekekkee…tiada lagi kerisauan di hati mummy….

Mummy dan ZAHRAA hantar daddy sampai ke pintu gate KLIA..hahaha…saja nak bawa ZAHRAA jalan jalan…since semalam…suka sangat tengok perkembangan ZAHRAA sekarang…

p/s: Moga ZAHRAA jadi anak yang bijak dan cerdik ye sayang… Mummy dan Daddy love u so much dear!!

 

On the way balik mummy drive dengan tenang…ZAHRAA langsung xmeragam…biarpun xtidur ZAHRAA sangat teruja melihat sekeliling..tapi sampai je simpang rumah terus mata ZAHRAA kuyu..macam tau2 je dah sampai…hahahha…sungguh baik anak Mummy sorang nie…

 so sekarang nak berkemas untuk balik umah Atuk ZAHRAA ..chow!!!hahahhaha

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: