2 Comments

Zahraa with new hobby

Hahha…sekarang ini Zahraa ada hobi baru.Bukan main seronok dia dengan hobi baru dia ni. Kalau dah dapat dengan hobi dia ni Zahraa dah tidak peduli yang lain..dah memang leka habis..
Hobi baru Zahraa ialah hisap jari..kira hobi jugak la kan..jenuh dok tarik kuar tangan dia..pastu mesti dia dok masukkan balik jari2nya dalam mulut..sib baik Zahraa masih memakai mittens..lencun mittens Zahraa dengan air liur dia…alahai anak mummy..kadang2 kalo kita marahkan dia and kuarkan tangan
Dia or jari dia..dia apa lagi masukkan kesemua jarinya dalam mulut..gggrrr..tanda protes kat mummy le tue…

image

Ni pic Zahraa masa sampai kat kuala terengganu..kat zie corner,waterfront kuala terengganu…

image

Gambar ni lak masa mummy dan daddt dok sibuk mengemas untuk berpindah ke teratak baru kami…

Orang tua kata baby yang suka hisap jari ni cerdik,lagi pun doktor kata baby yang menghisap jari adalah normal ,tak perlu nak risau sebab nanti dia akan berhenti sendiri dan tak membawa kesan terhadap baby, semenjak dah pandai hisap jari ni memang kurang le nak menangis bila dia lapar, rasanya kenyang kot hisap jari tu.
๐Ÿ™‚

Moga benar kata orang2 tua tue..mummy selalu doakan moga Zahraa menjadi anak yg bijak dan pandai..

2 comments on “Zahraa with new hobby

  1. sama ler mcm anak ejam, baru nak masuk 4 bulan bukan main lagi syok kalau dapat masuk jari dalam mulut.
    tapi kami dari awal2 lagi tidak kisah kerana memang nk bg dia explore sendiri anggota badan dia..๐Ÿ™‚

    • ejam..betul tuh…sekarang ni Zahraa memang xpakai mittens sangat dah..kalo pakai pon memang lencun mittens dikerjakan…aiyaaa..tq bro blog walking =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: