Leave a comment

Zahraa & Mothercare

ImageImageSejak Zahraa lahir ni, mummy dan daddy paling rajin dan suka shopping barang Zahraa kat Mothercare..kalo sebelum lahir memang mummy dan daddy xbeli barang mothercare..Bukan apa mummy dan daddy berpendapat biar Zahraa lahir dulu baru beli macam2 kat Zahraa especially barang dari Mothercare.

Ramai orang cakap beli barangan dari Mothercare mesti mahal…bagi mummy Mothercare xlah mahal mana cuma mommies kat luar kna beli dalam byk kuantiti..memang harga sama je kat kedai or jenama lain..bayangkan kalo socks baby tu RM44.00 tapi dapat 5 pasang. kira sepasang RM8.80..kalo kat luar sepasang je dah RM 9.00++..sama gak dengan harga Mothercare..tambah2 lagi kalo Mothercare ada sale…!!! memang Mummy xtahan tengok sale…

Image

 

Ni Zahraa tengah tidur dengan produk Mothercare..baju dan seluar ni mummy beli masa sale…daddy outstation masa mummy beli ni..kira mummy beli dengan tenang la…ekekkee…

 

Image

 

yang atas ni target mummy since mummy nak cari pillow tambahan untuk Zahraa…mudah2an mummy sempat balik ke shah alam untuk kejar sale ni..ekekkeke

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: