Leave a comment

Zahraa semakin BIJAK!!

Yeay! dia membesar depan mata Mummy dan Daddy..Syukur Alhamdulillah .. setiap hari teruja tengok perkembangan dia…semakin hari semakin indah bila tengok gelagat Zahraa nak membesar . makin panjang akal nak tarik perhatian orang . makin manja!

Sekarang ni dia guna senjata air mata pulak . masa baby-baby dulu nak dengar dia nangis pun susah . sekarang air mata lah senjata dia nak cairkan hati orang . ..membebel sebijik macam Daddy dia . kelakar tengok Zahraa dok potpet2 dalam bahasa dia tuh..sungguh Mummy dan Daddy memang xpaham langsung, sayang . Mulut sampai muncung-muncung dok bebel . Air liur xyah citer la…abis baju Zahraa lencun dibuatnye..Yelah , anak Daddy kan . Mummy tak suka bebel , tapi suka merajuk . har har har ….

Habit baru dia . suka nau jelir-jelir lidah gitu . tapi sekarang tak buat dah …but now dia macam suke sangat dok kemam bibir dia sendiri…maybe baru dapat rasa kot…kalo kita larang lagi dia buat . last-last Mummy dan Daddy biarkan Zahraa buat, tapi Mummy xlayan sangat Zahraa… sampai kesudah tak buat . saje la tu nak tarik perhatian orang .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: